Home»De mooiste ervaringen en drijfveren van NICU verpleegkundigen»De mooiste ervaringen en drijfveren van NICU verpleegkundigen

De mooiste ervaringen en drijfveren van NICU verpleegkundigen

 

Op Wereld Prematurendag staat de wereld van de neonatologie centraal: de prematuurtjes, hun familie, maar ook de zorgverleners van de neonatologie. Als leverancier van medische hulpmiddelen bezoeken wij regelmatig NICU afdelingen en beseffen wij hoe mooi en belangrijk het beroep is van alle zorgverleners op de deze afdeling. Het is niet enkel belangrijk om medische maar ook om menselijke vaardigheden te hebben bij het ondersteunen van de ouders, broertjes en zusjes in zo een moeilijke periode.

Vorig jaar, in 2019, hebben we in het kader van Wereld Prematurendag NICU afdelingen bezocht om de helden van de NICU nog beter te leren kennen. We hebben hen gevraagd om hun mooiste NICU ervaring en hun drijfveer met ons te delen door deze op kaartjes te schrijven.

Het aantal kaartjes dat wij ingevuld terugkregen was hartverwarmend. We hebben al deze kaartjes gelezen en het werd al snel duidelijk dat de beste ervaringen en drijfveren telkens te maken hebben met emoties zoals blijdschap, verdriet, hoop, bewondering en verwondering.

Graag delen we de inhoud van enkele kaartjes hieronder.

 

 

 

Uit de kaartjes blijkt ook dat wij hetzelfde doel nastreven als NICU verpleegkundigen; de allerkleinsten de beste start geven die ze verdienen. Wij trachten de meest geschikte hulpmiddelen te ontwikkelen en aan te bieden zodat neonatologen en NICU verpleegkundigen de beste middelen in handen hebben om een optimale zorg te verlenen aan premature baby’s.

 

 

 

 

 

Wij willen iedereen bedanken die zijn/haar mooie ervaring of drijfveer met ons wou delen. Dankzij jullie hebben we er opnieuw een topeditie van kunnen maken.

Lees ook: