Home»Vygon»Vygon Benelux

Vygon Benelux

Vygon België en Nederland

Sinds 1974 is Vygon een partner voor ziekenhuizen, thuiszorg, eerstehulpdiensten en groothandels in België. 4 jaar later werd Vygon BV Nederland opgericht. Met een passie voor medische technologie kan u steeds op ons rekenen voor een deskundig advies, implementatie en training van onze producten. Onze medewerkers worden op regelmatige basis getraind in onze internationale trainingscentra.

Decentralisatie

Vygon heeft als een Europees bedrijf gekozen om dicht bij haar klant te staan. Wij hebben 32 opgeleide medewerkers klaarstaan in België (Brussel) en Nederland (Valkenswaard). Alle leveringen gebeuren vanuit ons logistiek centrum in Verneuil (Noord Frankrijk), zodat u steeds kan rekenen op een excellente en betrouwbare levering.

Compleet gamma en oplossingen

Wij dragen veiligheid voor u en uw patiënten hoog in het vaandel. Met de stijgende druk op kostprijs in de ziekenhuizen en de vraag naar veiligere producten ontwikkelen wij nieuwe producten die hieraan voldoen. Vygon heeft een zeer breed productportfolio om u bij te staan in uw zoektocht naar het juiste product.

Opleidingen op maat

Bij de implementatie van onze producten in uw ziekenhuis of op uw afdeling kan Vygon zorgen voor een professionele training. Deze trainingen kunnen, naargelang het product, doorgaan in uw eigen organisatie, onze kantoren of in één van onze trainingscentra in Europa.