Home»Vygon»Trainingen

Trainingen

Opleidingscentra in Europa

Vygon beschikt ook over meerdere interne en externe opleidingscentra. Alle opleidingscentra zijn toegankelijk voor al het medisch personeel dat zijn vaardigheden wil uitbreiden of perfectioneren. Zo beschikken we onder andere over 6 centra waar u uw vaardigheden met betrekking tot loco-regionale anesthesie kan verbeteren en één centrum waar u terecht kan voor een opleiding rond PICC catheters en implanteerbare poorten. Onze opleidingscentra zijn gelegen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Heeft u interesse? Aarzel niet om contact op te nemen!

 

Workshops en product trainingen

Opleiding is voor medisch personeel van cruciaal belang. Daarom investeert Vygon niet alleen in de kwaliteit van haar producten, maar ook in de opleiding van de gebruikers ervan.

Workshops op maat

Onze opgeleide Account Managers zorgen ervoor dat iedereen op de afdeling weet hoe er met onze producten het best gewerkt kan worden. Dit gebeurt aan de hand van workshops en trainingen die volledig op uw afdeling worden afgestemd. Op een zeer snelle en efficiënte manier leren u en uw collega’s omgaan met de nieuwste medische technieken en technologieën. Deze kunnen ze onmiddellijk toepassen op een van onze pedagogische hulpmiddelen.

 

 

Communicatiemateriaal op maat

Ook kan u rekenen op een professionele ondersteuning door middel van brochures, posters, handleidingen of ander materiaal. Heeft u een specifieke behoefte? Aarzel niet om ons uw wens kenbaar te maken. Onze Marketing afdeling ontwerpt speciaal voor u datgene wat u nodig heeft.

 

 

Erkenning

Na het volgen van één van onze workshops kan elke aanwezige beschikken over een gepersonaliseerd certificaat.