Home»MostCareUp- Hemodynamische Monitoring: continue follow-up “cardiac output”

MostCareUp- Hemodynamische Monitoring: continue follow-up “cardiac output”

Met hemodynamische monitoring ‘MostCareUp’ kunt u in real time, hartslag per hartslag, zelfs de kleinste hemodynamische variaties bij een patiënt controleren. Het gepatenteerde algoritme van de PRAM-methode (Pressure Recording Analytical Method) berekent het hartdebiet (cardiac output) en tal van andere hemodynamische parameters, zonder voorafgaande kalibrering, noch antropometrische gegevens.

Elke patiënt is uniek en zijn hemodynamische toestand kan snel evolueren. De vorm van de golf van arteriële druk is het resultaat van een complex evenwicht dat afhangt van de hartfunctie en van het vasculaire stelsel en van hun interactie met het ademhalingsstelsel.

De ‘MostCareUp ’-monitoring analyseert precies de vorm van de golf van arteriële druk waardoor kalibrering en antropometrische
gegevens overbodig worden. De dicrote druk en de impedantie Z(t) van het cardiovasculaire stelsel worden geïdentificeerd, zelfs voor ongebruikelijke arteriële drukgolven.

Er wordt informatie verkregen over zowel pre-charge als post-charge, alsook over contractiliteit en hartefficiëntie. Door deze gegevens op te volgen in real time kan snel elke kritieke wijziging van de status van de patiënt worden geïdentificeerd en behandeld.

‘MostCareUp’-monitoring is makkelijk te installeren en geschikt voor elke patiënt, zowel kinderen als volwassenen, die perioperatief en/of op intensieve zorgen, continu of occasioneel, hemodynamische follow-up vereisen.

Wenst u meer informatie ?