Home»Hoe kan Vygon haar steentje bijdragen in de strijd tegen de coronapandemie (Covid-19)?

Hoe kan Vygon haar steentje bijdragen in de strijd tegen de coronapandemie (Covid-19)?

Het coronavirus (COVID-19) heeft ons allemaal in haar greep. De onvoorspelbaarheid van de verdere ontwikkeling van het virus zorgt ervoor dat we ons zo goed mogelijk tegen dit virus dienen te wapenen. Op korte termijn zijn er in tal van bedrijven verschillende veranderingen doorgevoerd op het vlak van veilig werken (vb. vernieuwing van bestaande procedures). Het is belangrijk dat de beste zorg aan zowel corona- als niet-coronapatiënten verleend wordt en medische hulpmiddelen optimaal ingezet worden. Wij, als fabrikant en leverancier van medische hulpmiddelen, dragen ook ons steentje bij. Meer dan ooit vinden wij het belangrijk om medische teams te kunnen ondersteunen. Deze ondersteuning uit zich in het behouden van de continuïteit van onze werking aan de hand van de Vygon waarden.

Integrity

Wij worden net zoals de healthcare professionals geconfronteerd met onverwachte uitdagingen. Het plotse hoger aantal patiënten dat wordt opgenomen in het ziekenhuis zorgt ervoor dat zowel ziekenhuizen als wij zo snel mogelijk dienen in te spelen op deze verandering. Wij beseffen dat het onze plicht is om dit te doen en zetten hiervoor alles in om dit te verwezenlijken.

Commitment

De maatregelen die de overheid genomen heeft om het coronavirus in te dammen zijn ter bescherming van ons allen. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid door onze medewerkers zo veel mogelijk van thuis uit te laten werken. Ons engagement naar de klanten toe blijft echter behouden. Onze Customer Service blijft uw vragen over bestellingen en leveringen beantwoorden en onze Accountmanagers blijven telefonisch ter beschikking om op uw productvragen te antwoorden. Verder blijven onze fabrieken operationeel om alles bij u te krijgen. Lees hier ons Vygon statement met betrekking tot de Covid-19 situatie.

Open-mindedness en improvement-oriented

De uitdagingen waar het coronavirus ons mee confronteert zorgen ervoor dat we moeten openstaan om op een andere manier te denken en te werken. We bekijken wat de beste werkmethodiek is wat betreft onze medewerkers, maar ook hoe onze producten optimaal ingezet kunnen worden. Hierbij denken we aan onze CPAP Boussignac om patiënten niet invasief te beademen, maar ook aan onze videolaryngoscoop, Airtraq, als intubaties onvermijdelijk zijn.

Human-driven

Het gemeenschappelijk belang van onze medewerkers is nu meer dan ooit belangrijk. Dit wil zeggen dat wij ook nu de beste zorgverlening voor elke patiënt in de veiligste omstandigheden voor het medisch personeel nastreven.

 

-Vygon values life-