Home»Nieuws»Vygon verheugd met overname van Medwin

Vygon verheugd met overname van Medwin

Vygon, specialist op het gebied van single-use medical devices, heeft Medwin, een Frans bedrijf gespecialiseerd in enterale voedingspompen en gerelateerde accessoires, overgenomen.

Het doel van deze overname is om Vygon’s aanbod van voedingspompen en toebehoren verder uit te breiden en te verstevigen. Hierdoor staat Vygon nog sterker in de markt en zal het haar klanten een nog betere service verlenen.

Medwin heeft 15 jaar ervaring in de productie van enterale voedingspompen en is een erkende speler op de markt. Haar productaanbod bevat o.a. een reeks van compacte, stille en gemakkelijk te activeren pompen voor ambulant en stationair gebruik.

Het bedrijf is gevestigd in Montpellier en behaalde in 2013 een omzet van 2,6 miljoen euro. De 20 werknemers die het bedrijf telt, worden allemaal opgenomen in de Vygon Groep.

We zijn zeer verheugd met deze overname. Bovendien is ze volledig in lijn met Vygon’s toewijding naar externe groei.” stelt Stéphane Regnault, CEO van Vygon Frankrijk.

De overname van Medwin zorgt ervoor dat Vygon een uitgebreider en verbeterd aanbod van enterale voedingsproducten kan aanbieden én haar positie in de internationale markt kan versterken.